Suporterii din Romania , o rusine .

Ca tot romanul microbist , m-am asezat aseara in fata televizorului sa ma uit la “marele” derby Rapid-Steaua . Incepe meciul , ritmul destul de bun , se parea ca ambele echipe isi doresc cu orice pret victoria si cele 3 puncte puse in joc pt cursa spre Champions League .

In decursul jocului , Rapidul deschide scorul in repriza a II-a , dupa ce minute bune de joc au condus partida …

…pana cand un suporter al Rapidului a aruncat cu o bricheta in arbitru ( daca echipa ta conduce intr-un derby , cat de inconstient/tampit poti fi pt a arunca cu divesre obiecte in arbitu ? ) , ranindul pe acesta . In tot acest timp , crainicul de pe stadion ii implora pe suporteri sa inceteze : “Fratilor , o sa pierdem meciul din cauza voastra” . Arbitrul se hotaraste sa reia meciul , pe cand un alt suporter incearca sa il loveasca din nou cu un obiect .

Si uite asa taranii suporteri din fotbalul romanesc , au distrus un derby , si in special au incheiat lupta pt locul 2 a Rapidului , meciul incheindu-se cu victoria cu 0-3 a Stelei .

Culmea e ca la stirile de la Pro Tv , reporterul a zis ca suporterii sunt verificati cu strictete de jandarmi , si ca nu au voie cu niciun obiect contondent pe stadion .

In concluzie , fotbalul romanesc mai are de asteptat pana va scapa de acei suporteri carora nu le pasa de echipe , ci vor doar sa faca scandal , sa distruga , etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *