Stilul nautic redat de bratarile Old Skipper

In materie de moda, avem toti numeroase preferinte si idei, insa de cele mai multe ori este destul de dificil sa gasim si articolele vestimentare sau accesoriile ce definesc in totalitate conceptul pe care il urmarim. Aflandu-ne in perioada ce face simtita prezenta a primelor semne de vara, tindem sa ne orientam catre stilul ce a facut si inca face furori, mai exact cel nautic.

Cu un aspect ce aspira catre scenariile spectaculoase de mare, atmosfere misterioase si aminiri unice, designul nautic este preferat de majoritatea fashionistilor cu simt aventurier. In ajutorul acestora, magazinul Old Skipper vine cu o serie de accesorii care respecta cu fidelitate acest concept si chiar aduce anumite elemente inovatoare pe aceasta latura.

Din randul accesoriilor ce apartin gamei de produse Old Skipper, categoria de bratari nautice este cea care se evidentiaza cel mai mult intr-o maniera pozitiva si populara pentru cumparatori. Franghia ce sta la baza confectionarii bratarii este caracterizata de culorile simple cu tente mai puternice sau mai neutre, care corespund indeaproape rafinamentului nautic si care permite combinatii diverse cu articolele vestimentare.

Caracteristicile bratarilor din franghie nautica Old Skipper

Elementul surpriza care face ca aceste accesorii sa duca stilul la un alt nivel este reliefat de o particularitate cu aspect decorativ reprezentat de renumita ancora ce face trimitere la ambianta de vara si boarele invioratoare si proaspete ale marii din cadrul vacantelor spre care tanjim.

Colectia depaseste 100 de modele, toate fiind realizate manual, surprinzand genuri si stiluri diverse, destinate a completa tinute de la cele mai elegante pana spre cela mai casual si mai lejere. Estetica deosebita ce le defineste nu este singura caracteristica fundamentala pe care o prezinta, ci si standerdele calitative pe care le respecta indeaproape.

Calitatea bratarilor Old Skipper este redata dintr-un material de otel inoxidabil la ancora metalica de inchidere sau ancora placata cu aur si brida. Materialele ce stau la baza confectionarii lor, precum si tehnica de realizare garanteaza o rezistenta sigura in timp si o protectie impotriva deteriorarii sau degradarii acestora. Factorii externi cu care intra in contact nu reprezinta nici acestia o problema sau vreo cauza ce ar uza sau altera aspectul fizic al acestor bijuterii.

Colectia este marcata si de o categorie speciala destinata petrecerilor, unde culorile stridente si patrunzatoare permit varii combinatii foarte jucause ce ajuta purtatorul sau purtatoarea sa straluceasca.

Cu un design unic si copiii se pot bucura de bratarile din franghie nautica disponibile de pe site-ul magazinului. Acestea prezinta caracteristici usor mai dinamice, dar care sunt adecvate atat baieteilor, cat si fetitelor, datorita trasaturii unisex. Le sunt asigurate niste dimensiuni potrivite si detalii pe masura lor care sa nu ii incomodeze sau stanjeneasca sub nicio forma. De asemenea, specificul calitatii este cu atat mai sporit pentru viabilitatea corespunzatoare.

Pe site-ul oldskipper.ro se gasesc diverse modele care atinga gusurilor tuturor reprezentantelor sexului feminin, cat si a barbatilor care sunt pasionati de fashion de stilul nautic si aventurier. Cu ajutorul acestora, orice tinuta capata o personalizare aparte si o stralucire in orice ocazie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.