Povești ieșite din comun despre implanturile cu silicon

Mărirea sânilor cu ajutorul implanturilor de silicon a fost întoarsă pe toate părțile. Nu există subiect pe această temă care să nu fi fost dezbătut și comentat în spațiul public, încă de pe vremea în care doar vedetele își permiteau să apeleze la o astfel de operație estetică.

Iar în ultimul deceniu, de când intervenția a devenit mult mai accesibilă și internetul ne oferă spațiu nelimitat pentru discuții, păreri și informări, subiectul implanturilor cu silicon chiar a fost dezbătut până la epuizare.

Totuși, unele informații privind mărirea sânilor merită să fie amintite din când în când, măcar pentru amuzamentul și cultura generală a celor interesați de o astfel de operație.

Așadar, mi-am amintit că citisem, la un moment dat, un top 10 al celor mai ieșite din comun povești despre silicoane. Iată câteva dintre ele:

  • O femeie din Texas și-a mințit toți cunoscuții că este bolnavă de cancer la sân, ba chiar s-a și ras în cap pentru a lăsa impresia că face chimioterapie, totul cu scopul de a face rost de bani pentru a-și mări sânii cu implanturi din silicon. Iar planul i-a și reușit după ce prietenii ei, fără să știe adevărul, au strâns donații în valoare de circa 10 mii de dolari, suficienți pentru operația estetică.
  • Un bărbat din America a apelat la mărirea sânilor cu implanturi de silicon, însă nu pentru el, ci pentru femeia pe care o are tatuată pe picior. Adică după ce a decis că tipa din tatuajul său are sânii cam mici, a căutat un chirurg estetician care să-i mărească bustul. Și chiar a găsit unul, așadar acum are un tatuaj bine „dotat”.
  • Unei femei din Rusia, care își mărise sânii până la cupa F, i-a explodat unul dintre implanturi în avion. Această întâmplare chiar a reușit să creeze o preconcepție potrivit căreia zborurile nu mai sunt recomandate după operația de mărire a sânilor cu silicoane, deoarece ar exista riscul ca scăderea presiunii atmosferice să provoace explozia lor. Doctorii garantează, însă, că este vorba doar de un mit, întrucât implanturile nu își modifică în niciun fel volumul odată cu scăderea presiunii atmosferice.
  • O femeie din Bulgaria a scăpat teafără și nevătămată dintr-un grav accident rutier, după ce implanturile sale uriașe au acționat întocmai ca airbag-urile mașinii, absorbind o mare parte a impactului. Evident, silicoanele au suferit daune majore, astfel că au trebuit îndepărtate, dar cel puțin au reușit să-i protejeze posesoarei coastele și organele vitale.
  • Sătul să fie înșelat de cliente care nu-și plăteau operația, un estetician din Germania a făcut publice toate pozele nud ale acestora, pe care apucase să le facă înainte să le mărească bustul. Întâmplarea a avut loc în vremea în care doar persoanele foarte înstărite aveau acces la astfel de proceduri, iar femeile reușeau să-l păcălească pe doctor cerând să fie lăsate să iasă la o gură de aer imediat după terminarea operației.
  • O tânără de 26 de ani din Australia, rămasă văduvă după ce soțul ei și-a pierdut viața într-un accident rutier, a cerut ca cenușa acestuia să fie băgată în implanturile de silicon care urmau să-i mărească bustul. Aceasta a susținut că își dorește acest lucru pentru ca soțul să-i rămână aproape de inimă pentru totdeauna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *