Istoria- oare e asa cum o stim noi?

Aseara am primit un dvd cu “dedicatie” din partea alor mey, cu si despre misterele lumii.

Mi-a parut foarte interesant documentarul si chiar m-a pus pe ganduri..

Oare cum s-au construit piramidele in asa fel incat intre cele 2 blocuri de piatra nu incape nici 1 foaie de hartie?

Cica, perimetru piramidei, impartit la inaltimea exacta, ar da exact Pi…dar nu Pi care il invatam la scoala, cel scurt …ci cu toate cifrele de dupa virgula.

Cum de varfurile sunt indreptate spre polurile magnetice ale Pamantului? Cand polurile magnetice au fost descoperite mii de ani mai tarziu..

Ca sa nu mai pomenim ca desi suntem atat de evoluati fata de vremea respectiva, cu tot cu tehnologia noastra de varf de la momentul actual, noi nu putem recontrui o piramida, nici macar la o scara mai mica….oare de ce?

Expertii au calculat si au “dat timpul inapoi” prin intermediul unui simulator pe calculator si au demonstrat ca varful fiecarei piramide din desert corespundea cu o stea! Acum sa ne gandim putin.

Universul este infinit! Da asa se spune si se stie. Noi sa fim singurele fiinte din tot universul mie personal mi se pare o prostie. Dar oare de ce corespundea fiecare stea cu o piramida? O fii pura intamplare? nu aveau egiptenii ce sa faca? sau o fii vreun fel de harta?

Partea mai interesanta este ca se zvoneste ca NASA ar fii gasit vreo 3 placute de platina, iar pe ele ar fii inscriptionate ceva care spun ei, daca s-ar divulga ar da peste cap toata istoria… de vreo 13 ani, de cand cu descoperirea, nu s-a mai auzit nimic….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *