Efectele secundare ale plictiselii

Plictiseala asta, care este prezenta din ce in ce mai des datorita faptului ca in unele zile chiar nu ai ce face decat sa lenevesti.

Suna ciudat, in timpul scolii am da orice numai sa putem lenevi o zi intraga, sa ne deconectam de scoala, de toata agitatia iar acum cand avem tot timpul pentru relaxare ajungem sa ne plangem.

Atata plictiseala incat am ajuns “inapoi in timp” cu gandul la inceputurile noastre, cand am vazut pentru prima oara cum arata un blog, in ce consta acesta si cat de incantati am fost de ideea de a ne “construi” si noi un blog.

Ce zile, in care cautam tot felul de informatii, de sfaturi si definitii a ceea ce inseamna un blog, cum se intretine si cu ce se mananca bloggingul.

Am ajuns unde am ajuns acum, nu ca am fi cine stie ce sus… sunt destui in Romania care sunt buni si recunosc ca ii citesc si chiar imi plac, dar imi aduc aminte de trecut si observ o mica schimbare, observ evolutia de la nimic la ceva, ceva modest dar totusi un progres.

Lasand la o parte toate amintirile, as vrea sa vizionati impreuna cu noi primul post al nostru(ever) care consta intr-un filmulet foarte haios (ne pare rau,dar filmuletul nu l-am mai gasit pe net si se poate viziona doar pe vechiul nostru blog) prietenii stiu de ce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *