De ce m-am dus la un studio de videochat

Existâ multe motive pentru care cineva alege să facă videochat: câștigurilke mari, programul ajustabil, faptul că experiența nu este necesară. Personal, eu am ales acest job pentru că am avut nevoie de bani, și pentru câ am fost foarte tentată de caracterul erotic aș csui job. Sunt o persaă foarte deschisă, și îmi place să explorez fiecare aspect al personalității mele.

Prima chestie la care m-am gândit când am luat această decizie a fost unde sâ lucrez. Cele două opțiuni sunt acasă, sau de la un studio de videochat. Tu ce ai alege intre videochat de acasa si videochat de la studio? Am ales studioul, pentru că mi s-a părut cel mai convenabil și avantajos.

Un mediu prietenos pentru începătoare

Pentru cineva ca mine, care nu mai fâcuse așa ceva pânâ atunci, și nici nu știa prea bine cu ce se mânâncă această meserie, a merge la un studio a fost o decizie logică. Sunt genul de persoană care are nevoie de susținere pentru a reuși, și m-am gândit că voi obține asta la un studio, față de a lucra singură de acasă. Un studio de videochat oferâ traineri, care te pot ajuta să interacționezi mai bine cu membri și care îți explică site-urile, oameni la IT care se ocupă de orice probleme tehnice care apar, manageri cu care poți vorbi de orice problemă. Sincer, nu am vrut să fiu stresată de setări la calculator, de posibile defecțiuni, de a mă gândi cum să decorez o cameră de la zero, și am vrut să fiu îndrumată. Studioul de videochat mi-a oferit toate acestea.

Machiaj, ședințe foto, video

Sigur, aș fi putut să mă machiez singură, și să angajez un fotograf pentru a îmi face poze sau a mă filma pentru a încărca conținut pe orice site aș fi ales să lucrez. Dar nu pot să neg că toate acestea ar fi fost o foarte mare bâtaie de cap. Îmi place foarte mult să pozez, și am idei bune, zic eu, însă mi-ar fi fost foarte dificil să găsesc un fotograf bun pe cont propriu. Studio-ul mi-a oferit acest lucru și astfel a fost eliminat un posibil factor de stres pentru mine. Make-up artist-ul m-a ajutat de asemenea foarte mult, ba chair am și învățat câte ceva de la ea, ceea ce îmi va fi mereu util.

Viața personală și profesională

În general, nu am o problemă în a lucra de acasă. Videochatul este însă un job care implică foarte multă socializare. Am nevoie de destul timp pe cont propriu pentru a mă reîncărca după ce socializez intens. În acest caz, am vrut foarte mult ca spațiul în care lucram să fie complet separat de spațiul personal. Mi-am dorit să mă pot duce acasă și să mă deconectez complet de muncă, să nu mai trebuiască să mă gândesc la ea și să mă pot relaxa. Din acest motiv, am ales un studio de videochat.

Acestea sunt, evident, motivele mele personale pentru care am ales să lucrez dintr-un studio. Fiecare persoană este altfel și fiecare va face alegerea care i se potrivețste cel mai bine. Eu am avut noroc cu studioul de videochat la care m-am angajat, Charm Studios, și am fost foarte mulțumită de cum am fost tratată. Pe mine ma gasesti la Charm, poti programa un interviu chiar aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *