Cele mai ieftine locuri in care sa stati la Disney World

Cauti modalitati de a reduce din nou costul unui concediu la Disney World? Ia in considerare alegerea unuia dintre cele cinci hoteluri din categoria de valori reduse sau spatii de campare Disney. Indiferent care proprietatea pe care o alegi, vei obtine aceleasi beneficii ca la un hotel sau resort scump de la Disney World, dar la o fractiune din cost.

Retine si ca tarifele camerelor pot fluctua semnificativ in functie de anotimp, asa ca intotdeauna verifica tarifele in mai multe date. Iata cele mai bune oferte:

Disney Animation Art

disney-worldAceasta statiune populara plateste omagiu la arta animatiei, concentrandu-se pe patru dintre cele mai iubite aparitii din ultimii ani: Regele Leu, Nemo, personajele din “Cars” si Mica Sirena. Ca un avantaj pentru familiile mai mari, resortul ofera peste o mie de apartamente de familie, de la 126 de dolari pe noapte si 864 de camere standard pentru familii de patru persoane. Familiile le aleg cu o experienta captivanta la Disney, datorita camerele si dispun de activitati in aer liber care le aduc direct in povesti de film, fara a sacrifica atentia la detalii.

Disney Pop Century

Acest complex de buget redus are un aspect retro, deoarece scoate in evidenta cultura pop a anilor cincizeci. Exista trei bazine, inclusiv unul in forma de minge de bowling, un food court, arcade si filme de noapte in aer liber, totul la putin peste o suta de dolari pe noapte.

Disney All Star

Magia filmelor a inspirat acest complex de 1920 de camere ce se pot inchiria de la 98 de dolari pe noapte. Ca la un semn, apare o piscina si patinoar cu tematica de hochei si fantana cu simfonie strabate din piscina Fantasia, care are o zona special amenajata pentru pusti.

Disney All Star din muzica

Tot de la 98 de dolari pe noapte, cel de-al doilea complex din trio-ul All Star, este unul prietenos bugetului de familie si dispune de doua piscine tematice, una in forma unei chitare, cealalalta un pian gigantic si hanuri cu tematici de la rock, jazz pana la muzica calypso. Acest complex ofera camere standard si apartamente de familie.

Disney All Star din sport

La acelasi pret de sub o suta de dolari pe noapte, resortul dispune de 1.920 camere cu valoarea preturilor in cladiri impodobite cu afise mari reprezentand viata sportiva, cu imagini din surfing, baschet, tenis, baseball si fotbal.

Camping la Disney

De la doar 69 de dolari pe noapte, bucurati-va de aer liber, dar nu oricum ci intr-un cort la camping. Acest teren de campare ofera peste 400 de cabine amplasate printre pini falnici si chiparosi nativi. Cabine in care pot dormi sase persoane ofera mult din confortul de acasa, iar statiunea dispune si de o piscina, plus activitati pe lac, cum ar fi pescuitul si canotajul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *