Cele mai cunoscute tipuri de optimizare seo

SEO este o prescurtare pentru Search Engine Optimization, si inseamna optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare.

Cu siguranta sunt persoane care nu au habar ce inseamna optimizarea unui site pentru motoarele de cautare, iar in continuarea acestui articol, vom dezbate acest subiect.

In primul rand, trebuie precizat faptul ca optimizarea pentru motoarele de cautare, este un proces ideal pentru un site personal, pentru un blog personal sau pentru site-ul unei firme.

Cei care se intreaba de ce este atat de utila optimizarea seo pentru site-uri sau bloguri, trebuie sa stie ca un site sau un blog bine optimizat va aparea mereu pe prima pagina cu rezultate oferita de catre motoarele de cautare.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, cu cat un site sau un blog este mai cunoscut si mai vizibil in motoarele de cautare, cu atat va avea un trafic mai mare.

Asta inseamna automat ca, daca discutam despre bloggeri, traficul mare poate insemna faima pentru ei, dar le poate aduce chiar si castiguri financiare, asa ca este indicat ca bloggerii sa apeleze la o agentie de optimizare seo, pentru a-si optimiza blogurile.

Pentru antreprenori, optimizarea seo este iarasi foarte utila, pentru ca daca site-ul firmei pe care o detin ajunge sa fie foarte bine pozitionat in motoarele de cautare, acesta va avea un trafic foarte mare, iar rata conversiei va putea fi si ea una foarte mare, asa ca din vizitatorii pe site, firma se poate alege cu un numar impresionant de clienti noi.

Ei bine, indiferent ca discutam despre antreprenori sau bloggeri, cei care isi doresc ca site-ul sau blogul lor sa apara cat mai rapid pe prima pagina cu rezultate ale motoarelor de cautare, vor putea accesa rapid  SmartSeoPack.com, pentru a intra in contact cu specialistii in optimizarea seo.

Referitor la acest proces de optimizare a site-urilor pentru motoarele de cautare, trebuie precizat faptul ca el se imparte in doua categorii.

In primul rand, avem optimizare seo on page, care se refera la optimizarea site-ului, in vederea unei indexari mai bune din partea motoarelor de cautare. Pana la acest pas inca, specialistii in optimizarea seo vor efectua un audit seo asupra site-ului, pentru a gasi punctele forte si pentru a profita de ele, dar si pentru a gasi punctele slabe si pentru a le corecta.

Tocmai de aceea, asupra site-ului se vor produce diferite modificari, vor putea fi adaugate fisiere sau texte, insa vor putea fi si sterse astfel de fisiere sau texte.

Odata terminat procesul de optimizare seo on page, va incepe procesul de optimizare seo off page, acest proces fiind unul complex si de lunga durata, si care urmareste promovarea afacerii pe internet, dar si pozitionarea site-ului pe prima pagina cu rezultate ale motoarelor de cautare.

Odata ce va incepe si procesul de optimizare seo off page, in mod evident nu va mai dura prea mult timp pana in momentul in care site-ul asupra caruia se efectueaza modificari, va ajunge pe prima pagina cu rezultate oferita de catre motoarele de cautare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *