Asta numesc eu muzica !

Cum ar fi daca cei mai buni s-ar intalni , si ar produce un cantec ; cel mai tare cantec EVER ? Inca mai visez la ziua aceia . Insa doi dintre ei au luat o initiativa . Kanye West si Jay-z au produs o melodie care m-a lasat cu gura cascata si cu urechile “larg ciulite” . Dupa cum ne zice Kanye insusi , el a produs melodia in “vacanta” sa din Hawaii . Ca sa continue sa ne surprinda , Hova ( Jay-z pt necunoscatori ) a zis linia de producatori ai noului sau album intitulat The Blueprint 3 . Kanye West , Timbaland , Dj Premier , si lista continua isi dedica talentul pentru a scoate pe piata un album “criminal” .

Intr-un interviu pentru VH1 , Timbo spune tuturor , ca acest album va fi cel mai bun , va omori toate topurile , va si ascultat in toate masinile , radiourile , etc .

In alta ordine de idei , asteptam cu totii albumul ( cred ca va fi printre putinele pe care le voi cumpara-nu incurajez pirateria) si stiu sigur ca nu va dezamagi . Va las sa vedeti clipul , sa va faceti o parere , sa va indragiti de album .
BLUEPRINT 3 from kwest on Vimeo.

Later edit: Ideea de a se alatura cei mai buni cantareti de hip-hop ii apartine lui Aries Spears (ar trebui sa il vedeti si pe el )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *