Saloane de infrumusetare

saloaneSaloanele de infrumusetare au aparut din dorinta oamenilor de a-si acorda mai multa atentie propriei persoane si de asemenea pentru a avea parte de momente de rasfat.
Majoritatea saloanelor de infrumusetare sunt complexe si cuprind servicii de coafor, frizerie, manichiura si pedichiura, cosmetica, tratamente faciale, corporate si masaj.

Spatiile in care sunt amplasate saloanele trebuie sa aiba un aspect placut si ingrijit pentru a crea o imagine favorabila a firmei. Bineinteles ca imaginea favorabila a firmei nu vine doar din spatiile in care sunt amplasate ci si din partea feed-back-urilor clientilor carora le trebuie asigurat confortul in conformitate cu propriile asteptari.


Marile saloane au devenit cunoscute datorita standardelor ridicate, de pregatirea suplimentara a personalului cu abilitati de comunicare, cat si de produsele profesionale utilizate, toate acestea oferind astfel servicii de calitate si rasfat din ce in ce mai cautate.
Clientii saloanelor sunt in mare parte femei dornice de ingrijire, infrumusetare si schimbare dar acest lucru nu inseamna ca barbatii sunt exclusi, acestia sunt interesati de la partea care cuprinde frizeria pana la manichiura-pedichiura, tratamente faciale,corporale si masaj
Tarifele prestate in cadrul unui salon renumit sunt in functie de serviciile presate. Daca este vorba de un salon complex tarifele nu vor fi deloc modeste, dar cu toate acestea atunci cand vine vorba de imagine (infatisare), femeile nu se uita la bani sau in cel mai rau caz fac sacrificii in alte domenii pentru a-si putea permite aceste momente de rasfat.
Saloanele de infrumusetare uneori pot fi si un bun psiholog, ofera ocazia clientior de a se delecta si relaxa, detasandu-se de rutina de zi cu zi si de viata cotidiana.
Ele (saloanele) pentru a-si mentine si atrage noi clienti creaza carduri de fidelizare cu diferite discout-uri si oferte in functie de cat de activi au fost la salon. Acesta metoda este bine-venita in cadrul clientilor fideli care sunt atrasi de oferte si discount-uri considerabile dar si pentru clientii noi care urmeaza a fi fideli.
Concurenta pe piata saloanelor din Iasi de infrumusetare fiind una destul de mare, periodic trebuie sa apara cu ceva nou in intampinarea clientului, cum ar fi, atunci cand revin la salon a doua sau a treia oara sa li se ofere un serviciu gratuit, sau redus considerabil. Acestea de asemenea concureaza intre ele si pe seama aparatelor si a produselor utilizate, din ce in ce mai actualizate si de calitate.
Un alt aspect important il constituie PROGRAMARILE, acestea trebuie sa fie respectate. Nu este placut pentru nimeni sa-si piarda timpul asteptand intr-o lume in care “Time is money”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *