Cine sunt Robbie & Andrey ?

Salutare! Bine ai venit pe blogu nostru.Noi suntem Robbie si Andrey, suntem din Brasov, iar pe 26 ianuarie am intrat oficial in blogosfera.

Neoficial suntem de mai multa vreme prin blogosfera, dar fara sa ne facem remarcati in nici un fel, invatand incet incet sa facem ceea ce am reusit sa facem pana acum in prezent.

Si sa nu-mi spui ca citestii articolele si habar n-ai cine le scrie, asa ca urmeaza o mica descriere :

Robbie

Zodie:Leu

Pasiuni:Motociclismul,Filmarea,Muzica, Bloggingul&IT

Despre mine: Sunt o fire activa, glumeata, uneori chiar inventiva (cu zile bune si rele ca orice om). Am descoperit de la inceputul anului ca imi place sa scriu(de aceea am facut blog) ,sa ma distrez si sa cunosc lume in acelasi timp.

Andrey

Zodie:Leu

Pasiuni: Automobilele , fotbalul , muzica , IT & blogging

Despre mine:Sunt o persoana plina de viata , cu umor , careia ii place sa isi petreaca timpul alaturi de prieteni , ii place sa fie in centrul atentiei si mai ales , ii place sa comunice : motiv pentru care am creat acest blog , impreuna cu cel mai bun prieten al meu . Dorinta noastra este sa realizam ceva deosebit cu acest blog si de ce nu , sa fim “celebri” .

Speram ca intr-o zi sa putem sa ajungem si noi “mari” prin blogosfera, incet invatand si straduindu-ne sa fim pe placut tau!

Sedere placuta alaturi de noi si speram ca vei reveni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *